ဒါကေတာ့ yakisoba သူက sobaေခါက္ဆြဲ နဲ႕ ေၾကာ္ထားတာေပါ့ေနာ္
ဒါက Udon ေခါက္ဆြဲေပါ့ေနာ္... သူက အလံုးပိုႀကီးတယ္ soba ေခါက္ဆြဲထက္....
ကၽြန္မက yakisoba နဲ႕ Udon ကို ေပါင္းျပီးစားရတာကို ႀကိဳက္တယ္.. ဒါေၾကာင့္ လုပ္နည္းေလး ေဖါက္သည္ ျပန္ခ်မလို႔ပါ :-)
အရင္ဦးဆံုး ကင္းမႈိနဲ႕ ပုစြန္ကို ေၾကာ္ပါမယ္.. (ဝက္သားတို႔ ၾကက္သားတို႔ ႏွစ္သက္ရာထည္႔ႏိုင္ပါတယ္)
ဟိုႏွစ္ခုကို ေၾကာ္ျပီးရင္ ဒီမုန္လာဥနီေလးနဲ႕ broccoliေလး ထည္႔လိုက္မယ္
ဒါကေတာ့ Udonကို ျပဳတ္ျပီး ေရစစ္ထားတာပါ
ဒီေခါက္ဆြဲေၾကာ္ရဲ႕ မပါမျဖစ္တဲ့ အရာက yakisoba sauceပါ asian market ေတြမွာ ရတတ္ပါတယ္
အဲဒါေတြအကုန္လံုး ေရာ လိုက္ေတာ့
yaki soba မဟုတ္ေတာ့ပဲ yaki udon
ျဖစ္သြားပါေရာ :)
လြယ္လြယ္ကူကူနဲ႕ အရသာရွိရွိသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါျပီ ရွင္။
0 comments :
Post a Comment